Over ons

Biodiversiteit op je Bord is mede ontwikkeld door Dutch Cuisine. Dutch Cuisine zet de Nederlandse keuken en eetcultuur nationaal en internationaal op de kaart voor een breed publiek. 

Door (lokale) groente uit het seizoen de hoofdrol te geven en vis en vlees een bijrol, stimuleert Dutch Cuisine chefs om smakelijk, gezond en verantwoord te koken met oog voor een gezond voedselsysteem. Dutch Cuisine helpt chefs, horeca en cateraars om in te spelen op trends, te innoveren en zich daarmee bovendien positief te onderscheiden.

Het Deltaplan Biodiversiteitsherstel is een belangrijke inspiratiebron voor Biodiversiteit op je Bord. Dit is een samenwerkingsverband waarin een groot aantal natuurorganisaties, boeren, burgers, kennisinstellingen, overheden en bedrijven zich inzetten voor herstel van de biodiversiteit in Nederland.

Strategische partners van Biodiversiteit op je Bord: 

  • Bionext
  • BookDinners
  • Caring Farmers
  • Deltaplan Biodiversiteitsherstel
  • Food Inspiration
  • Gastvrijheid in Bedrijf
  • Koninklijke Horeca Nederland (Amsterdam)
  • Ministerie van Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur
  • Naturalis Biodiversity Center
  • Vogelbescherming Nederland
  • Wereldnatuurfonds

Sluit je bij ons aan

Meedoen is niet alleen voor de natuur een goed idee. Het is ook gewoon leuk om door een biodiverse bril naar je bedrijfsvoering te kijken en te weten dat je onderdeel bent van de oplossing!